Over lijn83.nl

Deze website wordt als particulier initiatief belangeloos onderhouden door twee medewerkers van Arriva die werkzaam zijn op de Maaslijn en in rayon Heijen.

Het is ons streven de reizigers op een zo breed mogelijke manier te informeren over de openbaar vervoerdiensten die Breng (Hermes) en Arriva aanbieden in Noord-Limburg, in combinatie met de toeristische mogelijkheden van deze diensten.

Wij zijn werken v.w.b. deze website onafhankelijk van Arriva, hebben dus ook geen bevoegdheid te spreken of zaken af te handelen namens Arriva.

Voor klachten, reisinformatie of gevonden voorwerpen, bel met de klantenservice van Arriva 0900 202 2022 of Breng (Connexxion) 0900 – 266 63 99

Voor vragen over deze website gebruik het contactformulier

13 reacties

  1. 8 euro one way (2 tickets of 4 euro), round trip 13 euro (1 dayticket €5 after 9am and 2 tickets of € 4 for the trip between Milsbeek-Nijmegen). A day ticket is not valid beyond Milsbeek (direction Nijmegen)

 1. Stichting Truckrun Weert organiseert haar 3e Truckrun in Weert. Met meer dan 200 trucks wordt er door Weert en omstreken een toertocht gemaakt met mensen met een beperking.
  De Truckrun start vanaf Industrieterrein Kampershoek, waar tijdens deze dag ook diverse optredens plaats vinden.

  Zondag 1 september 2013: 09.00 – 18.30 uur
  Prijs: gratis
  Bereikbaar met lijn 61 en lijn 82 Veolia

  Inschrijving voor deelnemers met een beperking: info@truckrunweert.nl

 2. Hoi,

  Vroeg me af of er ook nu weer in december een nieuwe dienstregeling komt? Zo ja, weet u waar ik die online al kan vinden?

  Alvast hartelijk bedankt!

  mvg,

  J. Dirksen

 3. Hallo.
  ik zat gisteren in lijn 83, de bus van 11 uur vanuit gennep. Ik heb daarin een zwarte tas met shirtjes laten liggen van de volleybalclub flamingos. Is deze gevondn?

  1. Ik weet niet in welke richting je reisde dus of het een Veolia of Breng bus is geweest. Voor gevonden voorwerpen bel je met de klantenservice van Veolia 0900-331 05 50 of Breng (Connexxion) 0900 – 266 63 99. Wij mogen hierin niet bemiddelen.

 4. De Maasbuurt bus co. had een route van Venlo naar Steyl in de 40 tot 50 jaren, de bus reed achter mijn huis in de 50er jaren langs de Maas Straat in Steyl, Het waren meest Ford bussen. Ik ben proberen om enkele fotos van deze bussen te krijgen zoder succes, het zou mij echt gelukkig maken om enkele fotos te krijgen. Herinneringe!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *