Groene wissels

De Groene Wissels zijn wandelingen van 10 tot ruim 20 km. Elke wandeling begint en eindigt op hetzelfde treinstation. De routes zijn niet gemarkeerd, maar wel voorzien van een compacte, duidelijke, makkelijk te volgen en gratis verkrijgbare routebeschrijving met oriëntatiekaartje. En dit alles past op één A4-papier! Toeristische informatie zul je hier niet op vinden. Deze is immers vaak onderweg te lezen op de informatiepanelen en infoborden die je tijdens een wandeling nogal eens tegenkomt.

Voor de routebeschrijving ga je naar de website van Groene Wissels.

Vanaf de pagina van de door jou gekozen wandeling kun je de routebeschrijving (een pdf-bestand) downloaden en printen. Op die pagina tref je ook reacties van wandelaars aan. Indien nodig worden de routebeschrijvingen geactualiseerd.

Bij de routebeschrijving staat een eenvoudige kaart. Abonnees van Wandelzoekpagina hebben toegang tot topografische kaarten waarop de route is ingetekend. Tegen een geringe jaarlijkse vergoeding kunnen wandelaars de wandelkaarten op Wandelzoekpagina afdrukken.

Op de Maaslijn zijn vanaf de volgende stations Groene Wissel-wandelingen uitgezet: HeyendaalMolenhoekCuijkBoxmeerVenrayBlerickVenloTegelen,
ReuverSwalmen en Roermond.