Claw Boys Claw, Perron 55, 14 december

Grote stadsrock uit wat de grootste garage van Nederland moet zijn, met shady stegen en shocking swamps… Parkeergaragerock. Groots en meeslepend.De hoogtepunten van wat de buitenwereld hieruit te horen heeft gekregen mogen bekend worden verondersteld, maar we sommen ze graag nog eens op: Shocking Shades, De Kus, Pinkpop, Parkpop, Allespop, voorprogramma van Nick Cave als “The Hipcats”, de nederpop coverplaat Hitkillers, Rosie. En die 12″ van CBC. Als Te Bos rond 3:33 een howl opzet die zo lang aanhoudt dat het op een gegeven moment niet meer duidelijk is of je nu naar een menselijke stem of feedback zit te luisteren.

Dát moment. De momenten waarop rock ‘n’ roll de deur opent naar De Wilde Wereld. De nieuwe CBC, Hammer, laat daar voor de fucked up jongens en meisjes van 7 tot 77 ook weer zó’n moment op staan. Van Claw Boys Claw kun je op áán. Open de rolluiken van de garage. Wie hebben we daar? Peter en John. Bassist Marcus Bruystens. Een nieuwe drummer: Jeroen Kleijn. Bekend van van alles. Opgenomen en gemixed in La Chapelle Studios en Schenk Studio door Jan fucking Schenk en geproduced door Björn fucking Ottenheim. Ook bekend van van alles. Dat kan natuurlijk allemaal helemaal geen kwaad.

Het belangrijkste is: er is weer een nieuwe Claw Boys Claw. Hij heet Hammer. Fucking goeie titel, fucking goeie plaat. Ze gaan weer spelen. Gaat dat zien. De jongens k-k-klauwen weer.

Claw Boys Claw
14 december
Grote Zaal,open 20.00 uur, Aanvang 20.30
Perron 55
Kalderkerkerweg 55
Venlo
Op loopafstand van Station Venlo of neem Veolia lijn 5 of 6  halte Prinsenstraat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *