Combiticket Passiespelen Tegelen

Op zondag 10 mei 2015 gaat in Tegelen de 20ste editie van de Passiespelen in première. Het is de eerste van een reeks van 25 voorstellingen. De laatste is op zondag 13 september.Het vijfjaarlijks evenement van ‘Het verhaal over de laatste dagen van Jezus’ – ontstaan in 1931 – is uitgegroeid tot een theatergebeurtenis van internationale allure. Verrassend, boeiend en meeslepend.

Veolia heeft samen met de Passiespelen een voordelig combi-arrangement samengesteld. Reist u met bus en/of trein van Veolia naar de Passiespelen in Tegelen, dan kunt u tegen gereduceerd tarief een toegangsbewijs kopen inclusief de reis er naar toe (zie ook onderstaande voorwaarden). Er zijn drie soorten combitickets verkrijgbaar. Het combiticket is goed voor de entree tot de Passiespelen inclusief het openbaar vervoer met bus/trein bij Veolia (ten noorden van Susteren)

Tarieven
– Combiticket Passiespelen – Veolia Transport Limburg 3e rang: €29,50
– Combiticket Passiespelen – Veolia Transport Limburg 2e rang: €34,-
– Combiticket Passiespelen – Veolia Transport Limburg 1e rang: €37,50Geldig in alle bussen en treinen (2e klas) van Veolia Transport ten noorden van Susteren.
geldig op de dag als vermeld op het E-ticket.
Geldig voor één persoon, voor één retourreis.

Hoe werkt het?
U dient zich bij controle te legitimeren met een geldig identiteitsdocument. Vraagt u meerdere E-tickets aan (voor medereizigers), dan dient u samen te reizen en de persoon die met naam vermeld staat op het E-ticket dient zich bij controle te legitimeren met een geldig identiteitsdocument.
Alleen geprinte E-tickets zijn geldig als vervoerbewijs. U dient uw E-ticket altijd geprint op blanco A4 papier, zonder aanpassing van de printgrootte, te tonen bij het betreden van het voertuig en op verzoek van controlepersoneel van Veolia. E-tickets die slecht werden afgedrukt, die beschadigd, onleesbaar of slechts gedeeltelijk zichtbaar zijn, worden geweigerd en als ongeldig beschouwd.
Het E-ticket moet worden bewaard totdat u de bus verlaat/tot bij de uitgang van het station van bestemming.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *