Eefje de Visser + Elijah, Doornroosje, 10 oktober

Op donderdag 10 oktober treedt Eefje de Visser op in Doornroosje, Groenewoudseweg 322 in Nijmegen. 
Op dit moment legt Eefje de Visser de laatste hand aan haar tweede studio album dat aan het einde van de zomer het daglicht zal zien. Dit keer luistert de plaat als een muzikale road trip; een meeslepend maar rustgevend geheel dat je het gevoel geeft onderweg te zijn. Een soundtrack voor een hectisch leven.

De singer-songwriter staat bekend om haar onvoorspelbare liedjes met een nuchtere, melancholische sfeer maar ook om haar intense live-optredens. Met haar debuutalbum “de Koek” liet Eefje de Visser een nieuw, authentiek geluid horen in de Nederlandstalige popmuziek.

In het jaar dat ze doorbrak speelde Eefje op festivals als Lowlands, Noorderslag, Oerol en Into the Great Wide Open en inmiddels heeft ze al drie onnavolgbare clubtours achter zich. Binnenkort treedt ze weer op, samen met haar live band en het nieuwe repertoire.
Eefje de Visser
Doornroosje
Groenewoudseweg 322 (nog wel)
Nijmegen
Zaal open 20.00 uur
Aanvang 20.30
Vanaf het centraal station rijden bussen 3, 6, 25, 53, 54, 55 en 83 richting Doornroosje.Stap uit bij bushalte Groenestraat. Loop naar het volgende kruispunt, ongeveer 100 meter verderop.

De eerste straat links is de Groenewoudseweg. Steek vóór de stoplichten over.
Doornroosje ligt na 125 meter aan de linkerkant.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *