Fantasyfestival Elfia in de Kasteeltuinen 24-25 september

Waan je in vervlogen tijden van Jurassic Park, geniet van spectaculaire vuurshows, of laat gewoon je fantasie de vrije loop. Dat kan allemaal in het weekend van 24 en 25 september. Kasteeltuinen Arcen is dan het stralende middelpunt van Europa’s grootste fantasy festival: Elfia.

Elfia is een tweedaags festival met (pagan of celtic) folk bands, middeleeuwse bands en gothic bands. Tijdens de traditionele kostuumparade tonen flamboyant uitgedoste bezoekers hun prachtige creaties aan het publiek. Ook zijn er verschillende shows: cowboy & zombieshows, veldslagen, vuurshows, bodypaintshows, kostuum parades etc.

Het is ook een festival waar je zelf deel kan nemen aan allerlei workshops of waar je kan luisteren naar lezingen over heraldiek, Romeins en Grieks historisch koken en het maken van fantasy films; of waar je gewoon kan genieten van de beste verhalenvertellers

Kom vooral kijken! Alle informatie over Elfia is te vinden op www.elfia.com
Ook de entree-ticketverkoop Elfia gaat via deze website. Reguliere voorverkoop kaarten of gratis entreetickets voor Kasteeltuinen Arcen zijn niet geldig tijdens dit evenement, seizoenskaarten wel.

Bereikbaarheid OV

Goed te bereiken met lijn 83 van station Venlo of Nijmegen, halte Maasstraat/Koestraat in centrum Arcen.

https://www.youtube.com/watch?v=OY7i14fhiF4

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *