Focus in Perron 55 op 22 april

Op zondag 22 april aanstaande, treedt de legendarische formatie Focus op in Perron55 te Venlo. Uiteraard met Thijs van Leer en de zo bekende slagwerker Pierre van der Linden. Het optreden is in de grote zaal, open vanaf 19.30; aanvang 20.30.

Een nieuw Focus tijdperk is aangebroken. “Onze muziek is evolutie, geen revolutie”, heeft Thijs van Leer ooit gezegd over de muziek van Focus. Welnu, de evolutie is in volle gang. In 2011 bracht de band het album “Focus 9 / New Skin” uit en in februari 2012 kwam de band alweer met het nieuwe album “Focus 10”. De fans zullen verbaasd staan over de kracht en de diepte van het nieuwe materiaal.

Na een eerste zorgvuldige comeback die resulteerde in een goed ontvangen album “Focus 8”, is de band nu terug aan het front, met een fantastische line-up! Natuurlijk is de oprichter en muzikaal genie Thijs van Leer nog altijd het gezicht van de band. Ook terug op zijn oude plek is Pierre van der Linden, de drummer die internationaal bekend staat om zijn ritmische vaardigheden, en is nog altijd de bepalende factor in het geluid van die onmiskenbare “Focus groove”.

Perron55
Kalderkerkerweg 55 (nabij centraal station Venlo)
te Venlo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *