Kerstmis in Arcen: wintercafé en bierkrattendoolhof

Van 16 december 2011 tot en met 5 januari 2012 wordt het centrum van Arcen omgetoverd in Kerstmis in Arcen.
Het Raadhuisplein, in het centrum van Arcen, gaat hierin een prominente rol vervullen met een Hertog Jan bierkrattenlabyrint, een gezellig Hertog Jan Wintercafé met een sfeervolle brasserie en aan de Maas een uniek drijvend restaurant: De partyboot Filia Mosae. Het centrum van Arcen is bovendien voorzien van een unieke sfeerverlichting aan de huizen rondom het plein.

Winter café
Op het raadhuisplein verreist het winter café. Een gezellig café in kerstsfeer voor een kopje koffie of een biertje terwijl de kids zich amuseren in het labyrint. Voor de kinderen is er een speurtocht door het labyrint.

Bierkrattenlabyrint
Bovendien wordt gepoogd om het Guiness Book of Record te halen met het Hertog Jan bierkrattenlabyrint, het grootste bierkrattenlabyrint ter wereld. Het labyrint zal het gehele Raadhuisplein in het centrum van Arcen beslaan. Meer dan 9.000 bierkratten zullen het labyrint vormen.
Het labyrint en het Winter café is dagelijks geopend van 12.00 tot 19.00 uur.

Filia Mosae
Het partyschip Filia Mosae zal op alle dagen boottochten van 1 ½ uur op de Maas verzorgen. Vaste vaartijden tijdens het evenement: 13.00 uur – 15.00 uur – 17.00 uur.

Combi kaarten
Tijdens het evenement zullen er combinatiekaartjes verkocht worden waarbij een entreekaart de mogelijkheden geeft om het labyrint te bezoeken en een tocht van 1 ½ uur op de Maas te maken. Op gezette tijden zal er ook een boottocht gemaakt worden naar de Hertog Jan brouwerij, dit in combinatie met een rondleiding door de brouwerij.

Bedrijven
Speciaal voor bedrijven en groepen is het labyrint, het Winter café en Partyschip Filia Mosae in de avonduren te boeken. Wij verzorgen dan uw kerstborrel en indien gewenst verstoppen wij de kerstpakketten voor uw medewerkers in het labyrint. Ook is het mogelijk om uw Nieuwjaarsborrel te laten verzorgen in deze unieke locatie.

Uitstaphalte lijn 83 op loopafstand van het Raadhuisplein: Maasstraat/Koestraat.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *