Landelijke actie regionale streekvervoerders en Kruidvat

De regionale streekvervoerders Veolia, Arriva, Connexxion (ook GVU, Breng en Hermes), EBS, Qbuzz en Syntus hebben samen met Kruidvat een speciale actie opgezet. Het betreft een speciale OV-Weekend-Pas voor de zomervakantie.

Gedurende 2 actieweken worden consumenten in de gelegenheid gesteld om exclusief bij Kruidvat een speciale OV-Weekend-Pas te kopen voor slechts € 9,95.

Met deze pas kunnen consumenten op weekenddagen onbeperkt reizen met Bus en Tram van de regionale vervoersmaatschappijen Arriva, Connexxion (ook GVU, Breng en Hermes), EBS, Qbuzz, Syntus en Veolia.

Met de actie willen de regionale vervoerders nieuwe OV-gebruikers aantrekken. Door de OV-Weekend-Pas krijgen niet OV-reizigers de mogelijkheid om op een toegankelijke manier kennis te maken met het OV. De Kruidvatactie is al meerdere jaren een succes op de trein, met veel nieuwe reizigers tot gevolg. Dit willen we met deze actie ook realiseren voor bus en tram.

Verkoopperiode
De OV-Weekend-Pas wordt exclusief bij Kruidvat winkels verkocht in de weken 24 en 25; maandag 11 juni t/m zaterdag 23 juni.

Actieperiode
De OV-Weekend-Pas is geldig op alle weekenddagen van 7 juli 2012 t/m 12 augustus 2012.

Geldigheid
De OV-Weekend-Pas is geldig op alle weekenddagen (zaterdag en zondag) van 7 juli 2012 t/m 12 augustus 2012.

* De pas is geldig voor personen van 12 jaar en ouder
*Eén kind t/m 11 jaar mag onder begeleiding van één volwassene gratis meereizen.
*De OV-Weekend-Pas is een ‘zichtkaart’. Toegang tot het openbaar vervoermiddel geschiedt op vertoon van de kaart.
*De kaart is persoonsgebonden en dient derhalve bij het eerste gebruik op de achterzijde van de kaart voorzien te worden van naam, geboortedatum en handtekening.
* Bij een eventuele controle moet het legitimatiebewijs overeenkomen met de naw-gegevens van de kaart.
* De OV-Weekend-Pas is niet geldig op de bustrajecten naar/in het buitenland (bijvoorbeeld Vaals- Aken, Breskens – Brugge, Breda – Antwerpen).

Opgelet: De OV-Weekend-Pas is NIET geldig bij GVB, RET en HTM. Ook is de pas NIET geldig op de trein (zowel niet bij NS als op de treinen van Veolia, Syntus, Arriva en Connexxion).

 

Eén reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *