MOKE 6 oktober Perron 55 Venlo

Op zaterdag 06 oktober is MOKE na 3 jaar terug met album en clubtour. Drie jaar na release van het album ‘The Long Dangerous Sea’ met daarop de hits ‘Switch’ en ‘Love My Life’ keert Moke dit najaar terug met een nieuw album én clubtour.

Na het denderende slot van de “Long & Dangerous Tour” in een bomvolle Heineken Music Hall heeft Moke de vaderlandse poppodia waarop grote successen werden geboekt alweer 2 jaar niet betreden, maar in oktober is het zover en zal een uitgebreide clubtour de band het hele land door voeren. Voorafgaand aan deze tournee verscheen op vrijdag 7 september de eerste single van het nieuwe album. Het album, met de titel ‘Collider’ ligt vanaf vrijdag 28 september in de winkels.

Perron 55 staat als derde op de lijst van tourdata en -locaties waar deze fantastische band eindelijk weer te zien zal zijn. De vorige optredens van Moke in Perron 55 waren een groot succes, mis ze dus niet! Support wordt verzorgd door Ivo Gleeman.

SPECIALE ACTIE met SOUNDS:

We hebben een leuke actie met samen met Sounds: de allereerste vijf kopers van het nieuwe album van Moke krijgen een vrijkaartje voor het concert in Perron 55, tevens zijn er slechts 55 combitickets te koop met een hele mooie aanbieding. (Bron Perron 55)

MOKE�
grote zaal
aanvang 21:30
open 20:30
vvk: € 15.00
deur: € 17.50
Perron 55
Kalderkerkerweg 55
Venlo
Loopafstand Station Venlo of lijn 5 of lijn 6 Veegtes, halte Prinsenstraat

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *