Opening Bezoekerscentrum De Maasduinen 12 mei

Op zaterdag 12 mei opent het spiksplinternieuwe Bezoekerscentrum De Maasduinen haar deuren. Gedurende de hele week zijn er activiteiten voor jong en oud om dit te vieren. Iedereen is van harte welkom tijdens de feestweek die tot en met 19 mei gaat duren. Een bezoek aan Bezoekerscentrum De Maasduinen en deelname aan de activiteiten is gratis.
Feestweek
Van 12 mei tot en met 19 mei zijn er diverse activiteiten zoals een speciale Moederdagactiviteit op 13 mei, een theatervoorstelling voor gezinnen op woensdagmiddag, opening van het nieuwe speelbos op Hemelvaartsdag en de hele week door tal van excursies.

Bezoekerscentrum
In het hart van Nationaal Park De Maasduinen bij het dorp Well vindt u Bezoekerscentrum De Maasduinen. Dit gebouw is uniek in haar soort. Het is namelijk midden in een oude sluisbak gebouwd. Het bezoekerscentrum is een ideaal start- en eindpunt voor een wandeling bij het Reindersmeer, een fietstocht of een buitenrit te paard. Ook vindt u hier informatie over Nationaal Park De Maasduinen. Bij  Bosbrasserie ‘In de Sluis’ kunt u genieten van een lekker kop koffie met Limburgse vlaai of een andere versnapering.
Bron:  https://www.np-demaasduinen.nl
Bereikbaarheid lijn83: halte Halve Maan, 1e weg voor de bushalte (Oude Baan), borden volgen, circa 10 minuten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *