Rozenfestijn Kasteeltuinen Arcen 4 juni – 3 juli

Het Rosarium van Kasteeltuinen Arcen is met zo’n 8000 rozenstruiken en meer dan 250 variëteiten een van de grootste van Nederland. In de maand juni, als het Rosarium op zijn mooist is, zijn er rozen in vele geuren en kleuren te bewonderen. De Koningin onder de bloemen staat in honderden variaties garant voor een bijzondere beleving in Kasteeltuinen Arcen.Tijdens het Rozenfestijn van 4 juni t/m 3 juli zorgen de vele extra activiteiten rondom het rozenthema voor een aangename verrassing en een fantastische dag uit.Het Rozenfestijn is al sinds vele jaren een terugkerend evenement in Kasteeltuinen Arcen. In de maand juni, als het Rosarium op zijn mooist is vinden er speciale activiteiten plaats waarbij de Koningin van de bloemen centraal staat.

Zo is Rozendokter Harrie van de Pasch op een tweetal data aanwezig en ook de Belgische expert Daniëlle Houbrechts is twee dagen aanwezig in Arcen. Uiteraard mogen de bloemen expositie in het Kasteel, de rozenopera, rozencorsages en de snijrozenexpositie niet ontbreken.

Ov-bereikbaarheid: Veolia lijn 83 Venlo-Nijmegen, halte Koestraat/Maasstraat , Arcen (half uur dienst door de week en weekenden behalve in avonduren.

Meer info op de site van de Kasteeltuinen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *