Solar Weekend, Roermond 3 t/m 5 augustus

Solar is hét creatieve crossoverfestival waar muziek en andere kunstvormen samenkomen. Solar = vakantie. Beleef het maximale vakantiegevoel en ga mee op de ontdekkingsreis die Solar Weekend heet. Je kunt tijdens Solar Weekend twee volle dagen en prachtnachten genieten van een brede muzikale programmering.
Solar Weekend heeft acht muziekareas met house, techno, electro, dubstep, live electronics, minimal, en zelfs IDM, hiphop, funk, soul, disco en pop! Maar het festival is zoveel meer dan dat…

Solar = creatief. Je bent wat je maakt is het credo. Zonder Solartiesten geen Solar. Het festival is veel meer dan muziek alleen. Creactiviteit vind je op het hele festivalterrein. Samen met de bezoekers wordt er gebouwd, gekliederd, geschilderd en gefeest!

Solar Weekend borrelt over van de creactiviteiten. Overal om je heen wordt gecreëerd. Meer dan 200 kunstenaars en andere creatieven uit binnen- en buitenland laten hun gedachten de vrije loop op het festivalterrein en bouwen samen aan het dorp dat Solar heet. Schilderen, skatedemo’s, vj-workshops, breakdance, hiphopkaraoke, theater, open podia, luchtgitaarwedstrijden, yoga, graffiti-kunstwerken en meer!

De gegevens op een rij:
3 + 4 + 5 augustus
Tijd camping: vrijdag 3 augustus 11:02 – maandag 6 augustus 11:57
Tijd festival: zaterdag + zondag 11:01 – 22:59 uur
De Maasplassen, Roermond
Nederland

Bereikbaarheid:
Kom met de trein! Solar Weekend Festival is goed bereikbaar met de trein en vanaf station Roermond rijden pendelbussen naar het festivalterrein.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *