Stereo Sundag, 6-7 juli, Venlo Julianiapark

Stereo Sunday is het grootste, gratis  dancefestival in het Zuiden van Nederland. Het festival biedt ieder eerste weekend van juli een mix van verschillende soorten dancemuziek. Of je nu van techno, house, hiphop of wat anders houdt. Grote kans dat je het bij ons kunt vinden.

En nee, het is niet alleen een Stereo Sunday, maar het festival vindt ook op zaterdag plaats! Het wordt gehouden op zaterdag 6 en zondag 7 juli 2013 in het Julianapark in Venlo (Limburg). Gemiddeld komen er zo’n 20.000 bezoekers en dat al vanaf de start in 2009.

Het uitgangspunt van de organisatie is, dat muziek voor iedereen is en een festival niet duur hoeft te zijn. Dat betekent dat er geen entree is, het festival is dus voor iedereen GRATIS! Aangezien Stereo Sunday niet of nauwelijks wordt gesubsidieerd is dat een hele prestatie.

Openingstijden

Op zaterdag is het festival open van 18.00 – 01.00 uur, met een afterparty in poppodium Perron 55 . De afterparty in Perron 55 start om 24.00 uur en het licht gaat uit om 04.00 uur. Op zondag gaan de poorten op het festivalterrein dan weer open om 12.00 uur en kan er twaalf uur non-stop gefeest worden tot 24.00 uur. (Bron: St. Sunday)

Het Julianapark in Venlo ligt nabij Station Venlo.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *