Summertime, Gennep 6 augustus

Het hoofdprogramma voor zaterdag 6 augustus is gewijd aan Afrika. Vooraf zingt Jan Hoesen van 11.00 tot 13.30 bij de Dragonder. Om 11.00 uur opent de nieuwe WaF-winkel in het voormalige pand van Hans Textiel op de hoek van de Zandstraat- Zuid-Oostwal. Waarschijnlijk bij het toekomstige Jan Linders Plein, staat Musica Nostalgia van Empire Evenementen.

De Markt is vanaf 14.00 uur gevuld met Afrika. Die stichting OOG presenteert zich met een informatiekraam en oogst de opbrengsten van deze dag. Tussen de wuivende palmen van Empire Entertainment opent Asawali Djembéfola 15 man sterk met djembé-klanken. Er volgen nog meer Afrikaanse traktaties, zoals een kookdemo met afrikaanse pindasoep en plassa (spinazie), waarvan uiteraard te proeven valt. Voor de actievelingen is voorzien in diverse workshops met kralensnoeren, maskers en muziekinstrumentjes maken.

Elke zaterdag in juli en augustus Summertime in Gennep: van alles te horen, te zien, te beleven, actief te doen en soms zelfs te proeven. De toegang is gratis dankzij 100 sponsoren, waaronder de gemeente Gennep.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *