Veolia geeft toeristische OV-lijnenkaart uit

Met Veolia Transport naar de leukste attracties in Limburg
In juli 2011 gaf Veolia Transport Limburg de toeristische OV-lijnenkaart uit. Toeristen kunnen met behulp van deze kaart informatie verkrijgen over de bereikbaarheid van diverse attracties in Limburg. Per attractie staat aangegeven hoe deze te bereiken is met het openbaar vervoer.
De toeristische OV-lijnenkaart is een idee in navolging van een soortgelijke kaart van Maastricht (uitgegeven in 2009). Op de toeristische kaart staan de belangrijkste attracties in Limburg op overzichtelijke wijze weergegeven, inclusief vermelding van de buslijn of treinverbinding die de reiziger naar de plaats van bestemming brengt.

Handleiding toeristen
Met deze toeristische OV-lijnenkaart kunnen toeristen op een eenvoudige wijze vaststellen hoe zij bijvoorbeeld het Discovery Center Continium in Kerkrade, het Limburgs Museum in Venlo, GaiaPark in Kerkrade of Toverland in Sevenum met het openbaar vervoer kunnen bereiken.
Ook de historische kernen van onder andere Maastricht, Roermond en Thorn staan op de kaart vermeld.
De kaart is verkrijgbaar bij de Veolia Servicepunten en bij de VVV-kantoren Maastricht, Sittard, Roermond, Weert, Heerlen, Venlo en Valkenburg en is in het Nederlands uitgegeven.

Helaas is deze lijnenkaart niet beschikbaar als digitale download.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *