Golden Earring 27 augustus Tegelen

De Nederlandse rockband Golden Earring staat op woensdag 27 augustus in Openluchttheater de Doolhof.Voor het eerst sinds zeven jaar treedt de formatie Golden Earring weer op in de gemeente Venlo. Woensdag 27 augustus speelt de succesvolste Nederlandse rockband aller tijden in openluchttheater De Doolhof in Tegelen. Het laatste concert in Venlo was in 2007 in Theater de Maaspoort.

Met hits als Radar Love en When the lady smiles heeft de band een iconische status verworven in het Nederlandse popcircuit. De groep werd opgericht op 2 september 1961 en is daarmee de oudste nog bestaande rockband van Nederland en een van de langst bestaande bands ter wereld.
Als een van de weinige Nederlandse bands heeft Golden Earring grootschalig internationaal succes gehad, vooral vanwege hun hits Radar Love en Twilight Zone en hun albums Moontan en Cut. De band heeft wereldwijd miljoenen albums verkocht en genoot in de jaren zeventig en tachtig een internationale sterrenstatus, met name in de Verenigde Staten.

Golden Earring neemt een dominante positie in de Nederlandse muziekwereld in met meer dan dertig gouden en platina albums. De kaarten voor dit unieke concert kosten 27,50 excl. fee in de voorverkoop en indien voorradig aan de avondkassa voor 32,50. De kaartverkoop is reeds gestart. Tickets zijn verkrijgbaar bij de voorverkoop adressen: Sounds (Venlo), Readshop (Tegelen), Marréli (Baarlo), Marskramer in Belfeld en bij een Primera bij u in de buurt.

Golden Earring
Doolhof Tegelen
27 augustus 2014
Bereikbaar met Veolia Maaslijn
Station Tegelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *