Jaarmarkt Meijel 25 juli omleiding lijn 61

Meijel Jaarmarkt lijn 61

Traditioneel vindt op de laatste vrijdag van juli de Jaarmarkt Meijel plaats. Dit zomerevenement brengt verschillende marktkramen, familiepret, livemuziek en een natje en een droogje samen in de dorpskern van Meijel; het gezellige peeldorp op de grens van Limburg en Noord-Brabant.

Meer dan 130 gevarieerde marktkramen zullen verspreid staan in de straten van Meijel; van de Schoolstraat, via de pleinen naar de Dorpsstraat en een stukje van de Jan Truijenstraat en de Kalisstraat. Naast de marktlui zullen ook verschillende Meijelse ondernemers de deuren openen tot het einde van de markt. Ook zorgen de horecaondernemers voor een gezellig en aantrekkelijk muziekprogramma.

De loterij biedt elke betalende bezoeker van de Jaarmarkt de kans op het winnen van fantastische prijzen. De boodschappencheque, al jaren een klassieker, prijkt weer als hoofdprijs bovenaan. Dat de andere prijzen er niet om zullen liegen zal hieronder blijken.

Het belooft weer een gezellige, gevarieerde en interessante editie te worden. De organisatie van de Jaarmarkt, Harmonie Eendracht Meijel, nodigt iedereen uit voor een bezoek aan dit zomers evenement. En neem vooral vrienden, familie, kennissen en geïnteresseerde toeristen mee. Tot dan!

Aanvangstijden

Vrijdag 25 juli 2013
De markt en het kinder/attractieplein is geopend van 16:00 – 22:30 uur. De terrassen en horecazaken gaan door tot 02:00 uur.

Prijzen
Bezoekers van de markt wordt een vrijwillige bijdrage van € 2,- gevraagd.

Website: www.jaarmarktmeijel.nl

Bereikbaarheid OV
Te bereiken met lijn 61 Venlo-Weert, halte busstation of noodhalte Heldensedijk.
Lijn 61 rijdt een omleiding om het afgesloten centrum, vervallen haltes Kapelkesweg en Kerk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *