Lekker Venlo: Julianapark,19 t/m 21 juni

In het weekend van 19 t/m 21 juni vindt de zesde editie plaats van Lekker Venlo, het culinair evenement dat inmiddels een vaste plek in de agenda heeft gekregen van menig inwoner en ondernemer in de regio.Speciaal voor het bedrijfsleven wordt op vrijdag 19 juni een avond georganiseerd waarbij netwerken en genieten centraal staan. Er zijn de hele avond heerlijke gerechtjes te proeven van diverse toprestaurants, veelal bereid met streekproducten. Samen met het uitgebreid entertainmentprogramma zorgt dit er voor dat de zakelijke gasten deze avond heerlijk ontspannen kunnen netwerken op het sfeervol ingerichte evenemententerrein in het Julianapark in Venlo.

Op zaterdag 20 en zondag 21 juni zijn de paviljoens en keukens opengesteld voor al het publiek. Jong en oud kunnen dan genieten van het vele lekkers dat de restaurants en de regio te bieden hebben en het brede aanbod aan entertainment.

Herman den Blijker
Herman den Blijker presenteert tijdens Lekker Venlo voor het eerst zijn nieuwe mobiele restaurantconcept. Hij doet dat in samenwerking met Hans van Wolde van Beluga Loves You. De kookkunsten van beide koks zijn het hele weekend te nuttigen in hun paviljoen en van dichtbij te volgen tijdens een bijzondere demonstratie op zondagmiddag.

Lekker Venlo staat niet alleen voor culinair genieten maar ook voor een top entertainment programma voor jong en oud. Dit jaar zullen diverse acts en artiesten er voor zorgen dat niet alleen uw smaakpapillen zich zullen vermaken.

Rudolph van Veen
Topkok Rudolph van Veen is dit dit jaar een bijzondere gast is van Lekker Venlo!
De populaire tv-kok is op zaterdag 20 juni vanaf 15.00 uur aanwezig en neemt zitting in de jury van de Junior Kookbattle. Naast het jureren neemt Rudolph van Veen deel aan meerdere activiteiten tijdens deze zaterdagmiddag, zoals een Meet en Greet, een Vraag het aan! rubriek en een kookdemo.

Lekker Venlo wordt gehouden in Het Julianapark te Venlo,
direct bij station Venlo en de toegang is gratis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *