Let op: lijnnummer en bestemming op lijn 83

Update: inmiddels zou dit probleem door een softwareupdate niet meer moeten voorkomen.
Door een late uitruil van omloop en busritten tussen Arriva en Breng zijn er fouten geslopen in de bestemmingen (koersbord) die worden getoond voor op de bus.

Zo vertrekt lijn 83 vaak vanaf het station Nijmegen als lijn 83 ‘Venlo via Gennep’, maar rijdt deze bus in Gennep verder als lijn 84 van Gennep naar Bomeer Station of Venray.
Anderzijds vertrekken er bussen als lijn 83 vanaf Nijmegen met ‘Gennep’ op het  koersbord, die in Gennep toch verder rijden richting Venlo maar wel met ‘Venray Station’ als bestemming.

Let in Well Kasteellaan dus op het busnummer: lijn 83 ‘Venray Station’ gaat naar Venlo; lijn 87 ‘Horst via Venray’ gaat inderdaad naar Venray en dan door naar Leunen, Castenray en Horst.

Arriva gaat dit corrigeren voor eind volgende week.

3 reacties

  1. hoe krijg ik informatie over welke bussen van Nijmegen naar Heijen en v.v. door Breng en welke door Arriva worden verzorgd ?
    Nu is dat in de dienstregeling en op de informatiezuilen per halte niet vermeld.

    1. Staat inderdaad niet in de lijnfolder die Arriva uitbrengt. De reisplanner op arriva.nl of 9292.nl geeft wel de naam van de vervoerder bij de rit. Ook de OVinfo-app voor Android en iPhone doet dit.

  2. Let ook op je saldo op ov chip kaart. In geval van arriva abo schrijft Breng onterecht saldo af! Breng zegt niet op de hoogte te zijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *