Openbaar vervoer info Vierdaagse 2016

Vierdaagse 2016 in Nijmegen
Van 18 t/m 22 juli 2016 staat Nijmegen weer in het teken van het jaarlijkse feest dat Vierdaagse heet.
De Blarenpas van Breng
De Blarenpas Vierdaagse Nijmegen is een speciaal busabonnement voor tijdens de Vierdaagseweek. Met de ‘Blarenpas Vierdaagse Nijmegen-1 ster’ kunnen mensen van zaterdag 16 juli tot en met vrijdag 22 juli onbeperkt reizen op alle Breng-bussen in de stad Nijmegen (excl. de wijken Dukenburg, Lent en Oosterhout) en op alle Vroegbussen in de stad Nijmegen (excl. de wijken Dukenburg, Lent en Oosterhout). Deze kost €19, -.

De ‘Blarenpas Vierdaagse Nijmegen-2 ster’ en ‘Blarenpas Vierdaagse-3 ster’ bieden meer mogelijkheden.

De Blarenpas is ook te koop bij het informatieloket van Breng in de stationshal Nijmegen Centraal, geopend maandag t/m vrijdag 07.00-19.00 uur en zaterdag 09.00-17.00 uur.
Op zondag 17 juli en maandag 18 juli staat de busmaatschappij Breng met een informatiestand op de Wedren. U kunt hier dan ook nog de Blarenpas kopen.

Vroegbussen
De bussen van Breng in Nijmegen e.o. rijden volgens de normale dienstregeling.
Voor de wandelaars rijden er op dinsdag 19 juli t/m vrijdag 22 juli vanuit de regio Vroegbussen, deze komen op de Wedren aan om circa 3.50 uur, 4.50 uur en 5.50 uur.
Voor de feestvierders rijden er van zaterdag 16 juli tot en met vrijdag 22 juli Nachtbussen vanuit Nijmegen naar diverse bestemmingen in de regio.
Kijk op www.breng.nl voor meer informatie en de exacte vertrektijden.

Bekijk ook website van de Vierdaagsefeesten met een overzicht van alle activiteiten en optredens tijdens de Vierdaagsefeesten.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *