WandelZapp: app met 500+ wandelingen in Nederland

WandelZapp
Met behulp van deze app kunnen wandelaars met hun mobiele telefoon de mooiste wandelroutes ontdekken in Nederland. De app biedt direct al meer dan 500 wandelingen verspreid over heel Nederland. Alle Groene Wissels zijn beschikbaar in WandelZapp.
Er is een grote variatie: van kort tot lang, van natuur tot stad, van bos tot strand. De afstand van de wandelingen varieert van 4 t/m 26 km. Continu worden nieuwe wandelingen toegevoegd en bestaande wandelingen bijgewerkt.

Wandelingen
WandelZapp biedt een zoekmogelijkheid op afstand, plaats en bereikbaarheid met openbaar vervoer. Ook is direct zichtbaar welke wandelingen er beschikbaar zijn in de buurt op basis van de locatie van de smartphone. Elke wandeling bestaat uit een routebeschrijving, een wandelkaart met ingetekende route en de positie van de wandelaar, een korte beschrijving, foto’s en een navigatieknop naar het startpunt.

Zapp en wandel
Stefan Horn, eigenaar en beheerder van Wandelzoekpagina: “Steeds meer mensen ontdekken het wandelen en hebben onderweg behoefte aan goede informatie op een gebruiksvriendelijke manier. Met deze app voegen we de kwaliteit van onze wandelingen samen met het gemak van een smartphone: zoek, kies en ga op stap. Geen printer, geen kaarten en geen ingewikkeld GPS-apparaat meer nodig. Zapp en wandel.”

Gratis wandeling
Wandelaars kunnen gratis één wandeling naar keuze downloaden. Als de wandeling bevalt kunnen ze meer wandelingen kopen of een abonnement nemen. Met een abonnement kunnen ze een jaar lang onbeperkt wandelen met Wandelzapp.

Kosten
De app is gratis voor smartphones met Android. De wandelingen zijn via de app per stuk aan te schaffen voor € 1,79 of kunnen onbeperkt worden gedownload via een abonnement van € 12,99 per jaar. In beide gevallen ontvangt de gebruiker gratis nieuwe updates van elke aangeschafte wandeling.
De app is beschikbaar voor Androïd en iPhone.

Bron: persbericht: Groene Wissels beschikbaar in mobiele app

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *