Werkzaamheden Maaslijn: geen treinverkeer Venlo – Boxmeer van 1 t/m 9 juni

ProRail werkt van zaterdag 1 juni tot en met zondag 9 juni op vijf locaties aan het spoor tussen Venlo en Boxmeer. In Blerick, Grubbenvorst, tussen Oostrum en Tienray, Venray en Boxmeer worden werkzaamheden uitgevoerd aan onder andere de sporen, overwegen en het perron van Boxmeer. Hierdoor rijden er van 1 tot en met 9 juni geen treinen tussen Venlo en Boxmeer. In de twee weekenden is er geen treinverkeer mogelijk op de gehele lijn van Venlo tot Nijmegen.

Onder meer het spoor tussen Oostrum tot aan Tienray wordt vernieuwd, net als de overwegen Mgr. Hanssenstraat, Witte Vennenweg, Gunhoek, Meerloseweg, Boddenbroek, Roland en Spoorstraat/ N554. In Venray krijgt de overweg Maasheseweg een opknapbeurt. Die is tijdens de werkzaamheden van zaterdag 1 juni 05.00 uur tot woensdag 5 juni 00.30 uur afgesloten.

In Boxmeer wordt in het weekend van 1 juni gewerkt. Daar worden twee overwegen vernieuwd en herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan het perron van het station. De werkzaamheden aan de overweg Zandsteeg duren tot en met dinsdag 4 juni. Tijdens de werkzaamheden zijn de overwegen Zandsteeg (van zaterdag 1 juni 01.00 uur tot dinsdag 4 juni 19.00 uur) en Sint Anthonisweg (van zaterdag 1 juni 01,00 tot maandag 3 juni 05.00 uur) tijdelijk afgesloten voor al het verkeer. Er wordt een omleidingsroute aangegeven met gele borden.

Door de werkzaamheden rijden er van zaterdag 1 juni tot en met zondag 9 juni geen Arriva-treinen tussen Venlo en Boxmeer. Er rijden dan wel treinen tussen Cuijk en Nijmegen en tussen Boxmeer en Nijmegen. In de twee weekenden rijden er geen treinen op het gehele traject tussen Venlo en Nijmegen. ‘Houd rekening met extra reistijd. Check voordat je op reis gaat de reisplanner’, meldt ProRail.

Meer informatie vind u hier!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *